VESTI

Ambasador Republike Albanije u poseti društvu „Dipos“

19.11.2019.Vesti

Direktor Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić, je imao zadovoljstvo da u prostorijama Društva dana 19.11.2019. godine ugosti Nj.E. Ambasadora Republika Albanije u Beogradu, gospodina Iljir Bočka.

Obe strane su istakle veliko zadovoljstvo zbog uspešne međusobne saradnje koja se neguje između Društva i Ambasade, a koja datira unazad dugi niz godina, budući da cenjena Ambasada Republike Albanije koristi za svoje potrebe reprezentativni objekat na Dedinju u državnoj svojini, a kojim upravlja privredno društvo „Dipos“ d.o.o. Beograd.

Tokom sastanka su razmatrane i mogućnosti proširenja poslovne saradnje, a istovremeno su dogovorene aktivnosti ovog Društva na poboljšanju funkcionalnosti objekta koji cenjena Ambasada koristi za potrebe diplomatske misije.

Na kraju sastanka, direktor Krivokapić je Nj.E. Ambasadoru, gospodinu Bočka uručio prigodan korporativni poklon, nakon čega su se sagovornici slikali ispred obeležja Republike Srbije i ovog Društva.

ambasada albanije u srbiji, albanija srbija, ambasador albanije, dipos nekretnine, nekretnine beograd