VESTI

Ambasador Republike Argentine u kurtoaznoj poseti DIPOS-u

09.12.2021.Vesti

Ambasada Republike Argentine u Republici Srbiji više od dve decenije koristi za svoje potrebe nepokretnosti iz fonda Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd.

Novoakreditovani Ambasador Republike Argentine u Republici Srbiji, Njegova Ekselencija, gospodin Osvaldo Narciso Marsico, došao je u prvu kurtoaznu posetu Društvu za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd.

Direktor društva „Dipos“, gospodin Krivokapić upoznao je i iskoristio ovu priliku da Nj. E. Ambasadora, gospodina Osvaldo Narciso Marsico upozna sa radom i funkcionisanjem društva „Dipos“, koje naredne godine obeležava 60 godina svog rada.

Tokom prijateljskog razgovora koji su vodili Nj. E. Ambasador Republike Argentine, gospodin Osvaldo Narciso Marsico i direktor društva „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodin Krivokapić, obe strane su iskazale veliko zadovoljstvo ostvarenom saradnjom i kvalitetom usluga koje Društvo pruža cenjenoj Ambasadi, dok je Nj. E. Ambasador posebno istakao promptnost Dipos-a u realizaciji zahteva, srdačnost i gostoprimstvo srpskog naroda i dodao da je Dipos uvek tu kada je Ambasadi potreban.

Na kraju posete, Njegova Ekselencija, gospodin Osvaldo Narciso Marsico je iskoristio priliku da se zahvali direktoru Društva, gospodinu Krivokapiću na svim aktivnostima Društva na održavanju nepokretnosti koje cenjena Ambasada Republike Argentine koristi za svoje potrebe i posebno istakao da se u objektu u kojem boravi oseća kao u svom domu.