ВЕСТИ

Амбасадор Републике Аргентине у куртоазној посети ДИПОС-у

09.12.2021.Вести

Амбасада Републике Аргентине у Републици Србији више од две деценије користи за своје потребе непокретности из фонда Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд.

Новоакредитовани Амбасадор Републике Аргентине у Републици Србији, Његова Екселенција, господин Освалдо Нарцисо Марсицо, дошао је у прву куртоазну посету Друштву за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд.

Директор друштва „Дипос“, господин Кривокапић упознао је и искористио ову прилику да Њ. Е. Амбасадора, господина Освалдо Нарцисо Марсицо упозна са радом и функционисањем друштва „Дипос“, које наредне године обележава 60 година свог рада.

Током пријатељског разговора који су водили Њ. Е. Амбасадор Републике Аргентине, господин Освалдо Нарцисо Марсицо и директор друштва „Дипос“ д.о.о. Београд, господин Кривокапић, обе стране су исказале велико задовољство оствареном сарадњом и квалитетом услуга које Друштво пружа цењеној Амбасади, док је Њ. Е. Амбасадор посебно истакао промптност Дипос-а у реализацији захтева, срдачност и гостопримство српског народа и додао да је Дипос увек ту када је Амбасади потребан.

На крају посете, Његова Екселенција, господин Освалдо Нарцисо Марсицо је искористио прилику да се захвали директору Друштва, господину Кривокапићу на свим активностима Друштва на одржавању непокретности које цењена Амбасада Републике Аргентине користи за своје потребе и посебно истакао да се у објекту у којем борави осећа као у свом дому.