VESTI

Čestitka BISNODE-a Dipos-u

03.11.2020.Vesti

Kompanija BISNODE, koja je na evropskom tržištu poslovnih informacija prisutna još od 1981. godine i spaja više od 3.000 stručnjaka iz više od 18 evropskih zemalja, uputila je dana 26.10.2020. godine u Dnevnom listu „Politika“ svim svojim setifikovanim nosiocima Bisnode zlatne bonitetne izvrsnosti za 2019. godinu, čestitku povodom dodele ovog prestižnog sertifikata.

Sertifikat zlatne bonitetne izvrsnosti predstavlja najvišu ocenu ostvarenih rezultata za pravne subjekte koji posluju na teritoriji Republike Srbije i predstavlja jedan od najvažnijih evropskih standarda kojim se definiše uspešnost i kvalitet poslovanja.

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je za prethodne tri godine poslovanja dobilo priznanje Zlatnog sertifikata bonitetne izvrsnosti koje predstavlja najviši stepen uspešnosti jedne kompanije. Ta uspešnost se iskazuje AAA rejtingom za tri uzastopne poslovne godine.

Na osnovu Bisnode parametara i međunarodnih smernica izračunavanja bonitetne ocene, Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je ocenjeno maksimalnim brojem poena 100/100 i time se svrstalo među 0,4% poslovno najstabilnijih kompanija u poređenju sa ukupno 473.526 aktivnih domaćih kompanija.

Sertifikat zlatne bonitetne izvrsnosti za prethodne tri poslovne godine predstavlja još jedno u nizu priznanja ovom Društvu, svrstava ga među najuspešnije privredne subjekte u Republici Srbiji i svedoči o tome, da se na odgovoran i profesionalan način stara o državnim nepokretnostima koje  mu je Republika Srbija poverila na upravljanje.