ВЕСТИ

Дипос и Амбасада САД – улепшали смо Београд и оснажили наше партнерство

07.11.2023.Вести

У знак дугогодишње сарадње која траје више од шест деценија, представници Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Београду и Дипоса су свечано отворили парк са летњиковцем у Дипломатској колонији на Бановом Брду. Овај летњиковац ће служити као симбол партнерства и пријатељства, пружајући дипломатском особљу, њиховим породицама и свим корисницима непокретности у Дипломатској колонији простор за боравак у пријатном окружењу.

Приликом свечаног отварања летњиковца и парка, директорка Друштва, госпођа Бојана Мартиновић је истакла да новоотворена амбијентална целина представља симбол пријатељства и вишедеценијске сарадње Дипоса и амбасаде САД-а у Србији, као и посвећености Дипоса да пружи услуге високог квалитета својим партнерима и осећај да су код своје куће, иако су далеко од ње. Додатно, госпођа Мартиновић је истакла да се нада да ће ова амбијентална целина бити место где ће корисници непокретности, али и сви посетиоци Дипломатске колоније на Бановом брду проводити слободно време у пријатној атмосфери са својим пријатељима и породицама.

Сарадња између Дипоса и Амбасаде САД-а датира још од 1952. године и протеже се кроз шест деценија успешне пословне сарадње и међусобног разумевања. Овај чин такође симболизује посвећеност Дипоса према својим клијентима и настојање да се унапређује квалитет услуга и својим клијентима обезбеди удобан боравак у непокретностима које користе.

Верујемо да ће ова амбијентална целина коју красе парк са летњиковцем у будућности бити место многих будућих сусрета и тренутака радости, што ће продубити везе између Дипоса и амбасаде САД-а у Србији као и да ће у истој уживати сви корисници непокретности и посетиоци Дипломатске колоније на Бановом брду.