VESTI

Dipos i Ambasada SAD – ulepšali smo Beograd i osnažili naše partnerstvo

07.11.2023.Vesti

U znak dugogodišnje saradnje koja traje više od šest decenija, predstavnici Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i Diposa su svečano otvorili park sa letnjikovcem u Diplomatskoj koloniji na Banovom Brdu. Ovaj letnjikovac će služiti kao simbol partnerstva i prijateljstva, pružajući diplomatskom osoblju, njihovim porodicama i svim korisnicima nepokretnosti u Diplomatskoj koloniji prostor za boravak u prijatnom okruženju.

Prilikom svečanog otvaranja letnjikovca i parka, direktorka Društva, gospođa Bojana Martinović je istakla da novootvorena ambijentalna celina predstavlja simbol prijateljstva i višedecenijske saradnje Diposa i ambasade SAD-a u Srbiji, kao i posvećenosti Diposa da pruži usluge visokog kvaliteta svojim partnerima i osećaj da su kod svoje kuće, iako su daleko od nje. Dodatno, gospođa Martinović je istakla da se nada da će ova ambijentalna celina biti mesto gde će korisnici nepokretnosti, ali i svi posetioci Diplomatske kolonije na Banovom brdu provoditi slobodno vreme u prijatnoj atmosferi sa svojim prijateljima i porodicama.

Saradnja između Diposa i Ambasade SAD-a datira još od 1952. godine i proteže se kroz šest decenija uspešne poslovne saradnje i međusobnog razumevanja. Ovaj čin takođe simbolizuje posvećenost Diposa prema svojim klijentima i nastojanje da se unapređuje kvalitet usluga i svojim klijentima obezbedi udoban boravak u nepokretnostima koje koriste.

Verujemo da će ova ambijentalna celina koju krase park sa letnjikovcem u budućnosti biti mesto mnogih budućih susreta i trenutaka radosti, što će produbiti veze između Diposa i ambasade SAD-a u Srbiji kao i da će u istoj uživati svi korisnici nepokretnosti i posetioci Diplomatske kolonije na Banovom brdu.