ВЕСТИ

Успостављање пословне сарадње амбасаде Краљевине Мароко и ДИПОС-а

13.10.2022.Вести

На велико задовољство Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд, квалитет пословања Друштва је препознат од стране амбасаде Краљевине Марока у Републици Србији, која је изразила жељу за успостављањем пословне сарадње. Тим поводом, директор Друштва, господин Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић су имали част да у пословним просторијама Друштва угосте делегацију Краљевине Марока, на челу са амбасадором, Њ.Е. господином Мохамедом Амин Белхажом, конзулом, госпођом Ајшом Синасер и првим секретаром амбасаде, господином Симомед Ел Лаитијем.

Током разговора који је вођен на тему успостављања пословне сарадње између амбасаде Краљевине Марока у Републици Србији и Привредног друштва ДИПОС, обе стране су изразиле недвосмислену жељу да обнове пословну сарадњу и договориле низ активности за реализацију договорених активности.

Њ.Е. амбасадор Краљевине Марока, господин Белхаж је искористио прилику да се захвали директору Друштва, господину Кривокапићу на срдачном пријему церемонији садње стабла пријатељства, а поводом 60 година пословања ДИПОС-а и 60 година од изградње Дипломатске колоније на Дедињу и том приликом истакао да су сви присутни амбасадори арапских земаља у Републици Србији још једном потврдили задовољство квалитетом услуга које ДИПОС пружа својим корисницима услуга.

Директор Друштва, господин Кривокапић се захвалио Њ.Е. амбасадору, господин Белхажу на указаном поверењу и прилици да из првог угла, након успостављања пословне сарадње са цењеном амбасадом потврди речи амбасадора арапских земаља са којима ДИПОС остварује пословну сарадању и још једном докаже висок квалитет услуга.