ВЕСТИ

Дипос магазин и Горски хотел: Синергија у откривању нових хоризоната

29.01.2024.Вести

Дипос Магазин сада је део ексклузивног доживљаја Копаоника и у прелепом хотелу Горски. Поред релевантних информација, наш магазин доноси дух пословног шарма и културне баштине, пратећи вас у пријатним тренуцима зимске идиле. Поносни смо на сарадњу са хотелом Горски, где у изванредној атмосфери планинског одмора, гости могу истраживати најновије вести, савремене теме и културну традицију кроз странице Дипос Магазина.

Актуелно издање Дипос магазина које можете читати у Хотелу Горски доноси читаоцима интервјуе са Аном Брнабић, Ненадом Јездићем, Јанком Типсаревићем, Амбасадором Бразила Њ.Е господином Коутом  уз велику репортажу о значају Београда на води као дугогодишњег сна који се коначно реализује, подсећање на архитектонске бисере – ризницу ДИПОС-а, као и фантастичан осврт на важност лика и дела Михајла Пупина.

Копаоник, својом природном лепотом и културним наслеђем, представља регионални центар зимске туристичке сезоне. Кроз причу о Копаонику, Србији и будућим пројектима, ово партнерство поставља стандарде квалитета и представља одличну платформу да се гости Хотела Горски упознају са активностима Дипос-а уз активни допринос јачању позитивног имиџа Републике Србије.