VESTI

Dipos magazin i Gorski hotel: Sinergija u otkrivanju novih horizonata

29.01.2024.Vesti

Dipos Magazin sada je deo ekskluzivnog doživljaja Kopaonika i u prelepom hotelu Gorski. Pored relevantnih informacija, naš magazin donosi duh poslovnog šarma i kulturne baštine, prateći vas u prijatnim trenucima zimske idile. Ponosni smo na saradnju sa hotelom Gorski, gde u izvanrednoj atmosferi planinskog odmora, gosti mogu istraživati najnovije vesti, savremene teme i kulturnu tradiciju kroz stranice Dipos Magazina.

Aktuelno izdanje Dipos magazina koje možete čitati u Hotelu Gorski donosi čitaocima intervjue sa Anom Brnabić, Nenadom Jezdićem, Jankom Tipsarevićem, Ambasadorom Brazila NJ.E gospodinom Koutom  uz veliku reportažu o značaju Beograda na vodi kao dugogodišnjeg sna koji se konačno realizuje, podsećanje na arhitektonske bisere – riznicu DIPOS-a, kao i fantastičan osvrt na važnost lika i dela Mihajla Pupina.

Kopaonik, svojom prirodnom lepotom i kulturnim nasleđem, predstavlja regionalni centar zimske turističke sezone. Kroz priču o Kopaoniku, Srbiji i budućim projektima, ovo partnerstvo postavlja standarde kvaliteta i predstavlja odličnu platformu da se gosti Hotela Gorski upoznaju sa aktivnostima Dipos-a uz aktivni doprinos jačanju pozitivnog imidža Republike Srbije.