ВЕСТИ

ДИПОС организовао свечани новогодишњи коктел у Палати уметности Мадлена

27.12.2023.Вести

Прослављајући успешну пословну годину у присуству својих вишедеценијских пријатеља и пословних партнера, Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је уприличило новогодишњи коктел у прелепом здању Палате уметности Мадлена.

Корачајући храбро у седмој деценији постојања и успешног пословања, са портфолиом од преко 300 непокретности, Дипос је остао доследан идеји да својим корисницима услуга пружи дом далеко од њиховог дома, кроз услуге високог квалитета и традиционалном гостољубивошћу српског народа.

На самом почетку церемоније, директорка Друштва госпођа Бојана Мартиновић је пожелела добродошлицу свим присутнима и том приликом изјавила:

„Познато је да је Дипос успешно и профитабилно државно предузеће кога одликују изузетно богата, али и дуга традиција пословања. Посебну захвалност дугујемо нашем оснивачу – Влади Републике Србије, као и свима вама који сте нам у протеклих 60 година несебично поклањали поверење и тиме допринели да Дипос израсте у кредибилног партнера и успешно државно предузеће. Кључ успеха овог предузећа, оно што га у потпуности издваја од конкуренције на тржишту и додатно чини јединственим, јесте управо сет услуга које пружа. Својим услугама ово Друштво не само да значајно доприноси квалитету живота и рада својих закупаца, већ истовремено и увећава вредност државне имовине којом управља. Својим радом и несебичним залагањем наши запослени помажу да представници дипломатских мисија Србију и Београд осете и доживе као свој дом коме ће се, и по завршетку својих мисија, радо вратити.“

Поред наведеног, госпођа Мартиновић је истакла и пројекте који за Дипос имају посебан значај, али пре свега и захвалност оснивачу Друштва – Влади Републике Србије:

„Издвојила бих један пројекат који за нас има посебан значај, а то је изградња новог Дипломатског клуба. Овај пројекат има неизмерну важност не само за ово Друштво, већ и за Град Београд и Републику Србију у целини, а његова реализација би умногоме допринела како оснаживању дипломатске, тако и међународне, али и домаће привредне заједнице у нашој земљи. Као што је познато, нашој држави је указана част да буде домаћин међународне манифестације ЕXПО 2027, а Граду Београду да преузме улогу светске престонице образовања, културе и иновација. Ова чињеница којом се сви поносимо за ДИПОС је додатни мотив да уз подршку свог оснивача – Владе Републике Србије изгради нови Дипломатски клуб.“, закључила је директорка Бојана Мартиновић.

Ова свечаност је уједно била и прилика да се поред богате традиције и пословних резултата ДИПОС-а, на један симболичан начин прикаже и његова улога и непрекидна посвећеност јачању међународних односа. Тим поводом на новогодишњем коктелу указана је посебна захвалност управо представницима земаља са којима ДИПОС више од шест деценија остварује пословну сарадњу, међу којима су: Амбасадор Републике Аргентине и његова екселенција господин Освалдо Нарцисо Марсицо, Амбасадор Арапске Републике Египат, његова екселенција господина Басел Салах, представница Републике Либан, њена екселенција госпођа Нада Ал Акл и први секретар Амбасаде Републике Индије, господин Сандипа Кумара.