ВЕСТИ

Дипос покреће нови вебсајт – Корак ближе клијентима

28.12.2018.Вести

Пред сам крај још једне успешне пословне године, као компанија посвећена пружању квалитетне и професионалне услуге клијентима, Друштво за изнајмљивање некретнина “Дипос“ са поносом представља нови вебсајт.

Корак ближе клијентима

Рађен на најсавременијој технолошкој платформи, како у погледу функционалности прилагођеној различитим мобилним уређајима, тако и у погледу структуре, нови вебсајт  је израђен са идејом да се на модеран, прегледан и занимљив начин приближи својој циљној публици. Редизајнирани изглед вебсајта на најбољи начин одражава „Дипос“-ов нови визуелни идентитет.

Реч директора

“ Веома се радујемо због лансирања новог вебсајта”, изјавио је директор Дипоса ,Ђоко Кривокапић. „Као савремена бизнис карта, нови сајт на најбољи начин одсликава стратешко опредељење Дипоса, да унапређењем својих интерних пословних процеса и комуникационих канала унапреди ефикасност и подигне пословање на виши ниво. Нови је вебсајт потпуно окренут корисницима наших услуга. Клијенти се сада могу на брз и једноставан начин упознати са доступним услугама и условима пословања. Поред тога, садржај вебсајта приказује и богату историју друштва и јединствен портфолио непокретности. Вебсајт је само један од начина да на практичан начин прикажемо дубоку посвећеност нашег тима основним вредностима Друштва: квалитету услуге, професионалности и одговорном пословању.“

Ово је само још један у низу пројеката осмишљених са идејом унапређења ефикасности општег пословања Дипос-а, а све у циљу подизања квалитета услуге, остваривања супериорних пословних резултата и очувања водеће позиције на тржишту.

dipos, sajt, dipos direktor, intervju, dipos nekretnine, nekretnine beograd