VESTI

Dipos pokreće novi vebsajt – Korak bliže klijentima

28.12.2018.Vesti

Pred sam kraj još jedne uspešne poslovne godine, kao kompanija posvećena pružanju kvalitetne i profesionalne usluge klijentima, Društvo za iznajmljivanje nekretnina “Dipos“ sa ponosom predstavlja novi vebsajt.

Korak bliže klijentima

Rađen na najsavremenijoj tehnološkoj platformi, kako u pogledu funkcionalnosti prilagođenoj različitim mobilnim uređajima, tako i u pogledu strukture, novi vebsajt  je izrađen sa idejom da se na moderan, pregledan i zanimljiv način približi svojoj ciljnoj publici. Redizajnirani izgled vebsajta na najbolji način odražava „Dipos“-ov novi vizuelni identitet.

Reč direktora

“ Veoma se radujemo zbog lansiranja novog vebsajta”, izjavio je direktor Diposa ,Đoko Krivokapić. „Kao savremena biznis karta, novi sajt na najbolji način odslikava strateško opredeljenje Diposa, da unapređenjem svojih internih poslovnih procesa i komunikacionih kanala unapredi efikasnost i podigne poslovanje na viši nivo. Novi je vebsajt potpuno okrenut korisnicima naših usluga. Klijenti se sada mogu na brz i jednostavan način upoznati sa dostupnim uslugama i uslovima poslovanja. Pored toga, sadržaj vebsajta prikazuje i bogatu istoriju društva i jedinstven portfolio nepokretnosti. Vebsajt je samo jedan od načina da na praktičan način prikažemo duboku posvećenost našeg tima osnovnim vrednostima Društva: kvalitetu usluge, profesionalnosti i odgovornom poslovanju.“

Ovo je samo još jedan u nizu projekata osmišljenih sa idejom unapređenja efikasnosti opšteg poslovanja Dipos-a, a sve u cilju podizanja kvaliteta usluge, ostvarivanja superiornih poslovnih rezultata i očuvanja vodeće pozicije na tržištu.

dipos, sajt, dipos direktor, intervju, dipos nekretnine, nekretnine beograd