VESTI

DIPOS realizovao humanitarnu akciju

23.09.2019.Vesti

U subotu 21.09.2019.godine, zaposleni u Društvu za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd su zajedno sa direktorom Društva, gospodinom Krivokapićem, sproveli humanitarnu akciju pomoći deci u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u O.J. „Jovan Jovanović Zmaj“  i O.J. „Prihvatilište za urgentnu zaštitu zlostavljane dece“ u Beogradu.

Direktor društva, gospodin Đoko Krivokapić i Upravnik navedenih ustanova gospodin Janko Tabaković, su obišli zgrade u kojima deca borave i razgovarali o mogućnostima da se kroz ovakve akcije poboljšaju uslovi za njihov društveni razvoj i vaspitanje u ustanovama u kojima borave.

Zaposleni su iskoristili priliku da kroz druženje i igru, zajedno sa decom koja borave u ovim Ustanovama, obeleže i ofarbaju površine dvorišta u mape društvenih igara. Boravak dece u ovoj ustanovi će biti interesantniji, jer će u dvorištu moći da provode vreme igrajući se „tvister“, „školice“, „ne ljuti se čoveče“ i takmiče se u skokovima u dalj.

Istovremeno, u unutrašnjosti objekta ofarbano je i okrečeno oko 400 m² površine zajedničkog stepeništa.

Novčanim sredstvima, koja su prikupili zaposleni u Društvu, kupljeni su neophodni uređaji, oglasne table i druga potrebna sredstva.

Realizacijom ove humanitarne aktivnost, privredno društvo „Dipos“ d.o.o. Beograd je pokazalo spremnost da uzme učešće u humanitarnim aktivnostima i pruži pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.