VESTI

DIPOS realizovao još jednu humanitarnu akciju

03.12.2019.Vesti

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je u ponedeljak 02.11.2019.godine sprovelo humanitarnu akciju dodele računara, monitora i druge računarske opreme osnovnoj školi za zaštitu vida „Dragan Kovačević“ u Beogradu.

Direktorka škole, gospođa Silvana Pavlović se predstavnicima Društva najsrdačnije zahvalila na poklonjenoj opremi i istakla koliki veliki značaj ovakav gest ima za djake ove školske ustanove.

Istovremeno, gospodja Pavlović je iskoristilu priliku da zajedno sa predstavnicima našeg Društva obidje školske prostorije i kabinete i da predstavi nastavno i drugo osoblje Škole, koje je dalo svoj značajan doprinos realizaciji ove aktivnosti.

Djaci škole za zaštitu vida “Dragan Kovačević” u Beogradu su ovu humanitarnu akciju Društva ispratili sa velikim oduševljenjem i radošću.

Zahvaljujući opremi koju je “Dipos” d.o.o. Beograd poklonio Školi, u informatičkom kabinetu će stara oprema biti zamenjena novijom i modernijom.

U znak zahvalnosti, deca su izradila i Društvu poklonila posebnu zahvalnicu ispisanu Brajevom azbukom.

Društvo za iznajmljivanje nekretnina “Dipos” d.o.o. Beograd je i ovim gestom pokazalo da kroz humanitarne aktivnosti koje realizuje nastoji da obraduje i usreći one kojima je pomoć najpotrebnija.