ВЕСТИ

Дипос реализовао новогодишњу хуманитарну акцију

26.12.2023.Вести

У духу празничне сезоне, када се истичу гестови даривања и радост, Друштво за изнајмљивање некретнина “Дипос” д.о.о. Београд спровело је хуманитарну акцију која је на тренутак усрећила кориснике Центра за заштиту одојчади, деце и омладине “Јован Јовановић Змај” и О.Ј. “Прихватилишта за ургентну заштиту злостављане деце” у Београду.

На челу са директорком Друштва, госпођом Бојаном Мартиновић, колектив “Дипоса” су се лично ангажовао у прикупљању средстава за новогодишње пакетиће који су подељени малишанима у Центру “Јован Јовановић Змај”, уносећи радост и топлину у њихове животе.

Корисници и запослени Центра су са великим осмехом дочекали представнике “Дипоса” и заједно су окитили новогодишњу јелку, стварајући атмосферу заједништва и љубави, која је била више од даривања материјалних ствари; ова акција је носила поруку о важности љубави, слоге, заједништва и бриге о другима. Хуманитарном акцијом смо желели да пошаљемо поруку да су наше корпоративне вредности усклађене са осећајем за заједницу и хуманост, да је истинска срећа могућа само кроз дељење и заједнички допринос, те да без љубави и бриге о другима не можемо остварити потпуну срећу.