ВЕСТИ

Дипос-у и за 2020.годину троструко златно А (ААА)

25.06.2021.Вести

Компанија Бисноде, партнер светске мреже Дун & Брадстреет, ДИПОС-у је доделила златни сертификат бонитетне изврсности – троструко златно А (ААА) и за пословне резултате остварене у  2020. години.

На основу ДнБ параметара и међународних смерница израчунавања бонитетне оцене, пословни резултати Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд у 2020. години су оцењени максималним бројем поена 100/100, што је ово Друштво поново сврстало међу 0,4% пословно најстабилнијих компанија у поређењу са укупно 473.526 активних компанија у Републици Србији.

Сертификат бонитетне изврсности уводи компаније у „клуб српских успешних компанија” у ком се налази само 4% компанија са натпросечним квалитетом пословања.

Сертификат бонитетне изврсности је потврда о натпросечном квалитету пословања која је призната у пословном свету и један од најпрестижнијих сертификата у Европи присутан у 30 земаља.

У разреду највише бонитетне изврсности, у којој су компаније које достижу стандарде бонитетне изврсности три године заредом, спада само 3,5% компанија.

Изјава директора Дипос-а, Ђока Кривокапића, поводом доделе сертификата златне бонитетне изврсности за 2020.годину,а који додељује група Бисноде, партнер светске мреже Дун & Брадстреет.

„Мисија Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд и свих запослених јесте да Дипос бренд буде симбол квалитета, поверења и поузданости. Одговорним пословањем додатно оснажујемо своју пословну репутацију и поверење код постојећих и потенцијалних пословних партнера. Сертификат златне бонитетне изврсности, који нам се додељује другу годину за редом, је потврда успешног рада и пословања и уједно и мотивација за даље унапређење и постизање још бољих пословних резултата.“

Директор Дипос-а, господин Ђоко Кривокапић

Пословање Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је и током претходних година било оцењено високом бонитетном изврсношћу.

Пословни резултати Друштва за 2017. и 2018.годину били су оцењени Сертификатом бонитетне изврсности ААА, док је за остварене пословне резултате у 2019. години Друштво добило златни сертификат бонитетне изврсности, будући да је претходне три године успело да испоштује строге критеријуме међународне категоризације и процене са кредитним рејтингом ААА.

Анализа групе Бисноде за Републику Србију је показала да више од 97% сертификованих компанија за 2019. годину, упркос кризи, у 2020. години није имало никакве блокаде текућег рачуна. Сертификат се тако и у кризним временима показао као поуздани инструмент приликом мерења кондиције пословног субјекта. Сертификат бонитетне изврсности уводи компаније у „клуб српских успешних компанија” у ком се налази само 4% компанија са натпросечним квалитетом пословања.

Златна бонитетна изврсност представља потврду постигнућа компаније и гаранција клијентима и пословним партнерима о успеху, веродостојности и поузданости за даље пословање, док сва сертификована предузећа која поседују сертификате бонитетне изврсности спадају у сам врх најбољих правних субјеката и остварење пословне сарадње са њима представља веома ниску стопу ризика.

Као што је то случај у међународном сертификовању, ова пракса и у Републици Србији представља додатни бенефит компанијама које на овај начин могу додатно учврстити свој углед и подићи поверење код постојећих и потенцијалних партнера.

Професионалним приступом, константним усавршавањем кадрова, унапређењем услуга и супериорном понудом, Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд настоји да увек буде први избор и поуздан партнер дипломатској, међународној и домаћој пословној заједници у Републици Србији.

Континуирано залагање на унапређењу пословних процеса, квалитета услуга, са крајњим циљем да сви корисници услуга буду задовољни, резултирало је да Дипос за своје пословне резултате и у 2020. године буде оцењен златним сертификатом бонитетне изврсности, а који додељује група Бисноде, партнер светске мреже Дун & Брадстреет.