VESTI

Dipos-u i za 2020.godinu trostruko zlatno A (AAA)

25.06.2021.Vesti

Kompanija Bisnode, partner svetske mreže Dun & Bradstreet, DIPOS-u je dodelila zlatni sertifikat bonitetne izvrsnosti – trostruko zlatno A (AAA) i za poslovne rezultate ostvarene u  2020. godini.

Na osnovu DnB parametara i međunarodnih smernica izračunavanja bonitetne ocene, poslovni rezultati Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd u 2020. godini su ocenjeni maksimalnim brojem poena 100/100, što je ovo Društvo ponovo svrstalo među 0,4% poslovno najstabilnijih kompanija u poređenju sa ukupno 473.526 aktivnih kompanija u Republici Srbiji.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti uvodi kompanije u „klub srpskih uspešnih kompanija” u kom se nalazi samo 4% kompanija sa natprosečnim kvalitetom poslovanja.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda o natprosečnom kvalitetu poslovanja koja je priznata u poslovnom svetu i jedan od najprestižnijih sertifikata u Evropi prisutan u 30 zemalja.

U razredu najviše bonitetne izvrsnosti, u kojoj su kompanije koje dostižu standarde bonitetne izvrsnosti tri godine zaredom, spada samo 3,5% kompanija.

Izjava direktora Dipos-a, Đoka Krivokapića, povodom dodele sertifikata zlatne bonitetne izvrsnosti za 2020.godinu,a koji dodeljuje grupa Bisnode, partner svetske mreže Dun & Bradstreet.

„Misija Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd i svih zaposlenih jeste da Dipos brend bude simbol kvaliteta, poverenja i pouzdanosti. Odgovornim poslovanjem dodatno osnažujemo svoju poslovnu reputaciju i poverenje kod postojećih i potencijalnih poslovnih partnera. Sertifikat zlatne bonitetne izvrsnosti, koji nam se dodeljuje drugu godinu za redom, je potvrda uspešnog rada i poslovanja i ujedno i motivacija za dalje unapređenje i postizanje još boljih poslovnih rezultata.“

Direktor Dipos-a, gospodin Đoko Krivokapić

Poslovanje Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je i tokom prethodnih godina bilo ocenjeno visokom bonitetnom izvrsnošću.

Poslovni rezultati Društva za 2017. i 2018.godinu bili su ocenjeni Sertifikatom bonitetne izvrsnosti AAA, dok je za ostvarene poslovne rezultate u 2019. godini Društvo dobilo zlatni sertifikat bonitetne izvrsnosti, budući da je prethodne tri godine uspelo da ispoštuje stroge kriterijume međunarodne kategorizacije i procene sa kreditnim rejtingom AAA.

Analiza grupe Bisnode za Republiku Srbiju je pokazala da više od 97% sertifikovanih kompanija za 2019. godinu, uprkos krizi, u 2020. godini nije imalo nikakve blokade tekućeg računa. Sertifikat se tako i u kriznim vremenima pokazao kao pouzdani instrument prilikom merenja kondicije poslovnog subjekta. Sertifikat bonitetne izvrsnosti uvodi kompanije u „klub srpskih uspešnih kompanija” u kom se nalazi samo 4% kompanija sa natprosečnim kvalitetom poslovanja.

Zlatna bonitetna izvrsnost predstavlja potvrdu postignuća kompanije i garancija klijentima i poslovnim partnerima o uspehu, verodostojnosti i pouzdanosti za dalje poslovanje, dok sva sertifikovana preduzeća koja poseduju sertifikate bonitetne izvrsnosti spadaju u sam vrh najboljih pravnih subjekata i ostvarenje poslovne saradnje sa njima predstavlja veoma nisku stopu rizika.

Kao što je to slučaj u međunarodnom sertifikovanju, ova praksa i u Republici Srbiji predstavlja dodatni benefit kompanijama koje na ovaj način mogu dodatno učvrstiti svoj ugled i podići poverenje kod postojećih i potencijalnih partnera.

Profesionalnim pristupom, konstantnim usavršavanjem kadrova, unapređenjem usluga i superiornom ponudom, Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd nastoji da uvek bude prvi izbor i pouzdan partner diplomatskoj, međunarodnoj i domaćoj poslovnoj zajednici u Republici Srbiji.

Kontinuirano zalaganje na unapređenju poslovnih procesa, kvaliteta usluga, sa krajnjim ciljem da svi korisnici usluga budu zadovoljni, rezultiralo je da Dipos za svoje poslovne rezultate i u 2020. godine bude ocenjen zlatnim sertifikatom bonitetne izvrsnosti, a koji dodeljuje grupa Bisnode, partner svetske mreže Dun & Bradstreet.