ВЕСТИ

Дипос угостио новоакредитованог амбасадора Републике Кубе

06.04.2023.Вести

Данашња посета новоакредитованог амбасадора Републике Кубе, Њ.Е. господина Лејд Ернесто Родригез Хернандез још један је у низу срдачних и пријатељских сусрета директора Дипоса, господина Кривокапића са представницима дипломатске заједнице у Београду.

Директор Дипоса, господин Ђоко Кривокапић је на почетку данашњег разговора пожелео добродошлицу амбасадору, Њ.Е. господину Родригез Хернандез, ближе га упознао са радом Дипоса и посебно напоменуо да ће амбасада Кубе у Дипосу увек имати доброг партнера, а амбасадор сигуран ослонац током рада и боравка у Београду.

Захваливши на топлој добродошлици и срдачном сусрету, господин Родригез Хернандез је истакао да изузетно цени изванредну сарадњу коју Дипос и Амбасада негују годинама.

Поред куртоазног сусрета и упознавања, тема данашњег разговора је била и успостављање ближе сарадње Дипоса и амбасаде Кубе кроз размену искустава и делегација са предузећем које на Куби брине о смештају чланова дипломатске заједнице.

Током пријатељског разговора који су водили Њ. Е. Амбасадор Републике Кубе, господин Лејд Ернесто Родригез Хернандез и директор друштва Дипос д.о.о. Београд, господин Кривокапић, обе стране су исказале велико задовољство међусобном дугогодишњом сарадњом, квалитетом услуга које Друштво пружа цењеној Амбасади и размотриле могућност за додатним унапређењем пословне сарадње.

Задовољство да присуствују овом сусрету имале су и асистент амбасадора, госпођа Наталија Стојанкић и заменик директора Дипоса, Ивана Милосављевић.