VESTI

Dipos ugostio novoakreditovanog ambasadora Republike Kube

06.04.2023.Vesti

Današnja poseta novoakreditovanog ambasadora Republike Kube, NJ.E. gospodina Lejd Ernesto Rodrigez Hernandez još jedan je u nizu srdačnih i prijateljskih susreta direktora Diposa, gospodina Krivokapića sa predstavnicima diplomatske zajednice u Beogradu.

Direktor Diposa, gospodin Đoko Krivokapić je na početku današnjeg razgovora poželeo dobrodošlicu ambasadoru, NJ.E. gospodinu Rodrigez Hernandez, bliže ga upoznao sa radom Diposa i posebno napomenuo da će ambasada Kube u Diposu uvek imati dobrog partnera, a ambasador siguran oslonac tokom rada i boravka u Beogradu.

Zahvalivši na toploj dobrodošlici i srdačnom susretu, gospodin Rodrigez Hernandez je istakao da izuzetno ceni izvanrednu saradnju koju Dipos i Ambasada neguju godinama.

Pored kurtoaznog susreta i upoznavanja, tema današnjeg razgovora je bila i uspostavljanje bliže saradnje Diposa i ambasade Kube kroz razmenu iskustava i delegacija sa preduzećem koje na Kubi brine o smeštaju članova diplomatske zajednice.

Tokom prijateljskog razgovora koji su vodili NJ. E. Ambasador Republike Kube, gospodin Lejd Ernesto Rodrigez Hernandez i direktor društva Dipos d.o.o. Beograd, gospodin Krivokapić, obe strane su iskazale veliko zadovoljstvo međusobnom dugogodišnjom saradnjom, kvalitetom usluga koje Društvo pruža cenjenoj Ambasadi i razmotrile mogućnost za dodatnim unapređenjem poslovne saradnje.

Zadovoljstvo da prisustvuju ovom susretu imale su i asistent ambasadora, gospođa Natalija Stojankić i zamenik direktora Diposa, Ivana Milosavljević.