ВЕСТИ

Дипос успоставио сарадњу са Међународним клубом жена

14.02.2023.Вести

Данас смо имали велико задовољство да у просторијама Дипос-а угостимо госпођу Еун Хаи Ким, Председницу Међународног клуба жена у Београду.

Заменица директора, Ивана Милосављевић и директорка Служба за послове закупа, комерцијалне послове и маркетинг, Светлана Грујанић су са драгом гошћом разговарале о могућностима и модалитетима успостављања сарадње Дипос-а и Међународног клуба жена у Београду.

Верујемо да ће успостављање сарадње на обострано задовољство допринети интензивнијем повезивању Дипос-а са дипломатском и међународном пословном заједницом у Београду.

Међународни клуб жена је невладина, непрофитна организација коју чине чланице из око 40 различитих земаља, а њене чланице су даме из дипломатске и пословне међународне заједнице. Клуб послује више од 30 година, али је званично регистрован 2011. година, а у Републици Србији је најпознатији по популарном добротворном базару, који се одржава сваке године током прве недеље децембра. Базар окупља учеснике из неколико десетина земаља, бројних амбасада, неколико хиљада посетилаца и за само последњих 10 година прикупио је више од 560.000 евра донација. Средства прикупљена на Базару нашла су пут до бројних прималаца међу маргинализованим групама, медицинским службама, установама за образовање и многим другим рукама којима је потребна помоћ и помоћ.