VESTI

Dipos uspostavio saradnju sa Međunarodnim klubom žena

14.02.2023.Vesti

Danas smo imali veliko zadovoljstvo da u prostorijama Dipos-a ugostimo gospođu Eun Hai Kim, Predsednicu Međunarodnog kluba žena u Beogradu.

Zamenica direktora, Ivana Milosavljević i direktorka Služba za poslove zakupa, komercijalne poslove i marketing, Svetlana Grujanić su sa dragom gošćom razgovarale o mogućnostima i modalitetima uspostavljanja saradnje Dipos-a i Međunarodnog kluba žena u Beogradu.

Verujemo da će uspostavljanje saradnje na obostrano zadovoljstvo doprineti intenzivnijem povezivanju Dipos-a sa diplomatskom i međunarodnom poslovnom zajednicom u Beogradu.

Međunarodni klub žena je nevladina, neprofitna organizacija koju čine članice iz oko 40 različitih zemalja, a njene članice su dame iz diplomatske i poslovne međunarodne zajednice. Klub posluje više od 30 godina, ali je zvanično registrovan 2011. godina, a u Republici Srbiji je najpoznatiji po popularnom dobrotvornom bazaru, koji se održava svake godine tokom prve nedelje decembra. Bazar okuplja učesnike iz nekoliko desetina zemalja, brojnih ambasada, nekoliko hiljada posetilaca i za samo poslednjih 10 godina prikupio je više od 560.000 evra donacija. Sredstva prikupljena na Bazaru našla su put do brojnih primalaca među marginalizovanim grupama, medicinskim službama, ustanovama za obrazovanje i mnogim drugim rukama kojima je potrebna pomoć i pomoć.