ВЕСТИ

Директор ДИПОС-а уручио захвалнице Амбасадору и Трговинском представнику Руске Федерације у Београду

30.11.2021.Вести

Поводом подршке и доприноса на унапређењу еколошке свести, озелењавању и улепшавању Дипломатске колоније на Дедињу која ове године обележава 60 година постојања, директор Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић је са Марком Стојковићем, запосленим у Друштву, дана 30.11.2021. године уручио захвалнице Њ. Е. Амбасадору, господину Александру Боцан-Харченку и Трговинском представнику Руске Федерације, господину Андреју Хрипунову.

Значајна подршка Амбасаде Руске Федерације Друштву Дипос д.о.о. Београд , као и пројекту озелењавања и улепшавања Дипломатске колоније на Дедињу којом Дипос д.о.о. Београд управља, огледа се и у чињеници да је амбасадор Боцан-Харченко био гост овог Друштва у јуну 2021.године, што је прва посета амбасадора Руске Федерације у Београду овом Друштву од његовог оснивања, којом приликом су амбасадор Боцан-Харченко и директор Друштва, господин Кривокапић, а уз присуство Трговинског представника, у част пословне сарадње која траје више од 50 година, посадили стабло брезе у Дипломатској колонији на Дедињу.

Током данашњег сусрета, господин Кривокапић је искористио прилику да амбасадору, господину Боцан-Харченко и Трговинском представнику, господину Хрипунову детаљније представи  стратешки пројекат друштва „Дипос“ д.о.о. Београд – изградњу Дипломатског клуба у Београду.

На наше велико задовољство, а услед велике заинтересованости домаћина за пројекат Друштва и изградњу Дипломатског клуба у Београду, током данашње посете Амбасади Руске Федерације у Београду обе стране су закључиле, да ће Дипломатски клуб у Београду бити  јединствено место сусрета, како чланова дипломатске и пословне заједнице, тако и државних званичника, представника међународних организација, а и шире пословне заједнице у Републици Србији.

На крају посете, амбасадор Руске Федерације, господин Боцан-Харченко и Трговински представник, господин Андреј Хрипунов су се захвалили директору Друштва, господину Кривокапићу на урученим захвалницама и на великом залагању за унапређење пословних односа Амбасаде и Дипос-а, а уједно и билатералних односа Републике Србије и Руске Федерације.

О овом догађају можете прочитати и на порталу медија: б92