VESTI

Direktor DIPOS-a uručio zahvalnice Ambasadoru i Trgovinskom predstavniku Ruske Federacije u Beogradu

30.11.2021.Vesti

Povodom podrške i doprinosa na unapređenju ekološke svesti, ozelenjavanju i ulepšavanju Diplomatske kolonije na Dedinju koja ove godine obeležava 60 godina postojanja, direktor Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić je sa Markom Stojkovićem, zaposlenim u Društvu, dana 30.11.2021. godine uručio zahvalnice NJ. E. Ambasadoru, gospodinu Aleksandru Bocan-Harčenku i Trgovinskom predstavniku Ruske Federacije, gospodinu Andreju Hripunovu.

Značajna podrška Ambasade Ruske Federacije Društvu Dipos d.o.o. Beograd , kao i projektu ozelenjavanja i ulepšavanja Diplomatske kolonije na Dedinju kojom Dipos d.o.o. Beograd upravlja, ogleda se i u činjenici da je ambasador Bocan-Harčenko bio gost ovog Društva u junu 2021.godine, što je prva poseta ambasadora Ruske Federacije u Beogradu ovom Društvu od njegovog osnivanja, kojom prilikom su ambasador Bocan-Harčenko i direktor Društva, gospodin Krivokapić, a uz prisustvo Trgovinskog predstavnika, u čast poslovne saradnje koja traje više od 50 godina, posadili stablo breze u Diplomatskoj koloniji na Dedinju.

Tokom današnjeg susreta, gospodin Krivokapić je iskoristio priliku da ambasadoru, gospodinu Bocan-Harčenko i Trgovinskom predstavniku, gospodinu Hripunovu detaljnije predstavi  strateški projekat društva „Dipos“ d.o.o. Beograd – izgradnju Diplomatskog kluba u Beogradu.

Na naše veliko zadovoljstvo, a usled velike zainteresovanosti domaćina za projekat Društva i izgradnju Diplomatskog kluba u Beogradu, tokom današnje posete Ambasadi Ruske Federacije u Beogradu obe strane su zaključile, da će Diplomatski klub u Beogradu biti  jedinstveno mesto susreta, kako članova diplomatske i poslovne zajednice, tako i državnih zvaničnika, predstavnika međunarodnih organizacija, a i šire poslovne zajednice u Republici Srbiji.

Na kraju posete, ambasador Ruske Federacije, gospodin Bocan-Harčenko i Trgovinski predstavnik, gospodin Andrej Hripunov su se zahvalili direktoru Društva, gospodinu Krivokapiću na uručenim zahvalnicama i na velikom zalaganju za unapređenje poslovnih odnosa Ambasade i Dipos-a, a ujedno i bilateralnih odnosa Republike Srbije i Ruske Federacije.

O ovom događaju možete pročitati i na portalu medija: b92