ВЕСТИ

Директор Дипоса у ексклузивној изјави за Дневник РТС-а

08.02.2023.Вести

Одговарајући на бројна питања, директор Кривокапић је представио кључ успеха пословања Дипоса, значајне резултате остварене у наплати потраживања и броју издатих непокретности, начин на који Дипос излази у сусрет захтевима закупаца, али и изузетно успешан исход судских поступака које је Дипос водио против оних закупаца који користећи државне некретнине, нису поштовали уговорне обавезе.

„По последњем закључку Владе РС из децембра месеца, Дипос има 317 некретнина у свом портфолију, 140 објеката-кућа, 145 станова, 21 пословни простор и 11 гаража.

Крајем децембра смо дошли до 99% издатих објеката, а проценат наплате потраживања је 90,1-90,2%. Тренутна ситуације је много боља него што је била, од 2014. године водили смо преко 22 судска спора, где смо имали 100% успешност, што се тиче исељавања и наплате потраживања од закупаца који ниси били ревносни и нису извршавали своје обавезе на време.

Трудили смо се да нашим закупцима приђемо што ближе и да им будемо при руци тако што ћемо на сваки њихов позив изаћи на терен и решити сваки њихов проблем.“ – рекао је директор нашег Друштва Ђоко Кривокапић за Радио Телевизију Србије.

Прилог у целости погледајте овде.