ВЕСТИ

Највреднији ресурс ДИПОС-а су наши запослени

10.10.2022.Вести

Катарина Анастасовски, Бранкица Пајић и Мирослав Чаревић цео свој радни век провели су у нашем Друштву, а о томе најбоље сведочи 40 година њиховог преданог рада и посвећености ДИПОС-у.

Тим поводом директор нашег Друштва Ђоко Кривокапић свечано је уручио радницима са најдужим стажом специјалан поклон – урамљени први примерак поштанске марке издате поводом јубилеја 60 година пословања ДИПОС-а и 60 година од изградње Дипломатске колоније на Дедињу, које наше Друштво ове године свечано обележава.

Честитајући колегама на залагању и оствареним резултатима у протеклих 40 година, директор Кривокапић је истакао да је посебна част и задовољство радити у друштву са људима који су својим радом допринели не само расту и развоју нашег Друштва, већ и континуираном остваривању његових циљева – да Дипос буде и остане сигуран и удобан дом за цео свет.

„Овако дуг стаж наших колега само је још једна од потврда да Дипос негује подстицајно радно окружење, али је уједно и подстрек да наставимо континуирану подршку и инвестирамо у наш највреднији ресурс-наше заполене”, додао је Кривокапић.