ВЕСТИ

Директорка Дипос-а у посети Дипломатској колонији на Кошутњаку

15.06.2023.Вести

Унапређење пословне сарадње, квалитета живота и рада у непокретностима којима Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд управља и неговање традиционално добрих односа са дипломатско-конзуларним представништвима који их користе представља приоритет у пословним активностима. Тим поводом, новоименована директорка Друштва, Бојана Мартиновић је са својим сарадницима, заменицом, Иваном Милосављевић и директором Службе за техничке послове, Јованом Рогановићем посетила амбијенталну целину – Дипломатску колонију на Кошутњаку, у којој су смештени објекти који амбасада САД-а у Београду користи за смештај својих службеника са породицама.

Представници Друштва су имали задовољство да се сретну са представницима амбасаде САД-а у Београду, као и да се новоименована директорка Друштва, Бојана Мартиновић, упозна са вишедеценијским пословним партнерима. Уједно, ово је била јединствена прилика да се размотре могућности за унапређење и улепшање ове амбијенталне целине на задовољство како нашег Друштва, тако и чланова дипломатске заједнице у Београду који је користе.

Представник амбасаде САД, супервизор службе ГСО у амбасади, господин Мајкл Варфилд је са великим задовољством примио вест да Дипос планира да унапреди квалитет живота у Колонији на Кошутњаку у којој станују службеници амбасаде САД-а, а која више од 60 година поклања поверење Дипос-у када је у питању одабир непокретности.

Додатним улепшавањем Дипломатске колоније на Кошутњаку Дипос настоји да њени корисници, при одласку из Београда, са собом понесу успомене на српско гостопримство и сећање на традиционално пријатељство српског и америчког народа.