VESTI

Direktorka Dipos-a u poseti Diplomatskoj koloniji na Košutnjaku

15.06.2023.Vesti

Unapređenje poslovne saradnje, kvaliteta života i rada u nepokretnostima kojima Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd upravlja i negovanje tradicionalno dobrih odnosa sa diplomatsko-konzularnim predstavništvima koji ih koriste predstavlja prioritet u poslovnim aktivnostima. Tim povodom, novoimenovana direktorka Društva, Bojana Martinović je sa svojim saradnicima, zamenicom, Ivanom Milosavljević i direktorom Službe za tehničke poslove, Jovanom Roganovićem posetila ambijentalnu celinu – Diplomatsku koloniju na Košutnjaku, u kojoj su smešteni objekti koji ambasada SAD-a u Beogradu koristi za smeštaj svojih službenika sa porodicama.

Predstavnici Društva su imali zadovoljstvo da se sretnu sa predstavnicima ambasade SAD-a u Beogradu, kao i da se novoimenovana direktorka Društva, Bojana Martinović, upozna sa višedecenijskim poslovnim partnerima. Ujedno, ovo je bila jedinstvena prilika da se razmotre mogućnosti za unapređenje i ulepšanje ove ambijentalne celine na zadovoljstvo kako našeg Društva, tako i članova diplomatske zajednice u Beogradu koji je koriste.

Predstavnik ambasade SAD, supervizor službe GSO u ambasadi, gospodin Majkl Varfild je sa velikim zadovoljstvom primio vest da Dipos planira da unapredi kvalitet života u Koloniji na Košutnjaku u kojoj stanuju službenici ambasade SAD-a, a koja više od 60 godina poklanja poverenje Dipos-u kada je u pitanju odabir nepokretnosti.

Dodatnim ulepšavanjem Diplomatske kolonije na Košutnjaku Dipos nastoji da njeni korisnici, pri odlasku iz Beograda, sa sobom ponesu uspomene na srpsko gostoprimstvo i sećanje na tradicionalno prijateljstvo srpskog i američkog naroda.