VESTI

Doajen Diplomatskog Kora u poseti društvu Dipos

16.07.2018.Vesti

Dana 10.07.2018. godine Ambasador Države Palestine u Republici Srbiji, Njegova Ekselencija, gospodin Mohammed K. M. NABHAN  posetio je Društvo za iznajmljivanje nekretnina “Dipos” d.o.o. Beograd.

Njegovu Ekselenciju je dočekao i ugostio direktor društva “Dipos” d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić.
Kako Ambasada Države Palestine u Beogradu, već dugi niz godina, koristi za svoje potrebe, objekte u vlasništvu Republike Srbije, a koji su društvu “Dipos” d.o.o. Beograd povereni na privremeno upravljanje, korišćenje i održavanje, Njegova Ekselencija gospodin Mohammed K. M. NABHAN je posetio društvo “Dipos” d.o.o. Beograd, u cilju unapredjenja saradnje izmedju cenjene Ambasade i ovog Društva.

Tokom prijateljskog razgovora koji je vodjen, obe strane su iskazale veliko zadovoljstvo medjusobnom dugogodišnjom saradnjom. Imajući u vidu set usluga koje Društvo pruža u pogledu održavanja nepokretnosti kojima upravlja, razgovaralo se i o mogućnostima za dodatnim unapredjenjem, proširenjem i poboljšanjem poslovne saradnje.

Direktor društva “Dipos” d.o.o. Beograd je iskoristio ovu priliku i Njegovoj Ekselenciji gospodinu Mohammed K. M. NABHAN predstavio projekat novog Diplomatskog kluba u Beogradu, sa čijom će izgradnjom Društvo otpočeti u narednom periodu.

dipos ambasada poseta diplomatski kor nekretnine beograd, dipos beograd