ВЕСТИ

Доајен Дипломатског Кора у посети друштву Дипос

16.07.2018.Вести

Дана 10.07.2018. године Амбасадор Државе Палестине у Републици Србији, Његова Екселенција, господин Мохаммед К. М. НАБХАН  посетио је Друштво за изнајмљивање некретнина “Дипос” д.о.о. Београд.

Његову Екселенцију је дочекао и угостио директор друштва “Дипос” д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић.
Како Амбасада Државе Палестине у Београду, већ дуги низ година, користи за своје потребе, објекте у власништву Републике Србије, а који су друштву “Дипос” д.о.о. Београд поверени на привремено управљање, коришћење и одржавање, Његова Екселенција господин Мохаммед К. М. НАБХАН је посетио друштво “Дипос” д.о.о. Београд, у циљу унапредјења сарадње измедју цењене Амбасаде и овог Друштва.

Током пријатељског разговора који је водјен, обе стране су исказале велико задовољство медјусобном дугогодишњом сарадњом. Имајући у виду сет услуга које Друштво пружа у погледу одржавања непокретности којима управља, разговарало се и о могућностима за додатним унапредјењем, проширењем и побољшањем пословне сарадње.

Директор друштва “Дипос” д.о.о. Београд је искористио ову прилику и Његовој Екселенцији господину Мохаммед К. М. НАБХАН представио пројекат новог Дипломатског клуба у Београду, са чијом ће изградњом Друштво отпочети у наредном периоду.

dipos ambasada poseta diplomatski kor nekretnine beograd, dipos beograd