VESTI

Poseta novog direktora Instituta „Servantes“ DIPOS-u

23.01.2020.Vesti

Direktor društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić imao je zadovoljstvo da dana 23.01.2020. godine u prostorijama Društva ugosti novog direktora Instituta „Servantes“ u Beogradu, gospodina Josep Maria de Sagarra Àngel.

Ova kurtoazna poseta je bila prilika za upoznavanje novog direktora Instituta „Servantes“ gospodina Josep Angela i direktora Društva, gospodina Krivokapića.

Tokom susreta obe stranu se iskazale veliko zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom Instituta „Servantes“ i privrednog društva „Dipos“, a imajući u vidu da ova saradnja datira još od 2003. godine.

Direktor Instituta, gospodin Angel je iskoristio ovu priliku da iskaže veliko zadovoljstvo kvalitetom održavanja objekta u kome se nalazi Institut u ulici Čika Ljubina br. 19, a kojom upravlja privredno društvo „Dipos“.

Nezaobilazna tema ovog susreta je bilo  unapređenje i proširenje poslovne saradnje cenjenog Instituta i društva „Dipos“.

Sagovornici su sa velikim zadovoljstvom konstatovali, da će obe strane ubuduće raditi na unapređenju međusobne, sada već tradicionalno dobre saradnje i nastojati da je učine još boljom, kvalitetnijom i dugoročnijom.

dipos, servantes, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor
dipos, servantes, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor