ВЕСТИ

Посета новог директора Института „Сервантес“ ДИПОС-у

23.01.2020.Вести

Директор друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић имао је задовољство да дана 23.01.2020. године у просторијама Друштва угости новог директора Института „Сервантес“ у Београду, господина Јосеп Мариа де Сагарра Àнгел.

Ова куртоазна посета је била прилика за упознавање новог директора Института „Сервантес“ господина Јосеп Ангела и директора Друштва, господина Кривокапића.

Током сусрета обе страну се исказале велико задовољство досадашњом сарадњом Института „Сервантес“ и привредног друштва „Дипос“, а имајући у виду да ова сарадња датира још од 2003. године.

Директор Института, господин Ангел је искористио ову прилику да искаже велико задовољство квалитетом одржавања објекта у коме се налази Институт у улици Чика Љубина бр. 19, а којом управља привредно друштво „Дипос“.

Незаобилазна тема овог сусрета је било  унапређење и проширење пословне сарадње цењеног Института и друштва „Дипос“.

Саговорници су са великим задовољством констатовали, да ће обе стране убудуће радити на унапређењу међусобне, сада већ традиционално добре сарадње и настојати да је учине још бољом, квалитетнијом и дугорочнијом.

dipos, servantes, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor
dipos, servantes, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor