VESTI

Internacionalna škola u poseti DIPOS-u

08.11.2019.Vesti

Direktor društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodin Djoko Krivokapić je imao zadovoljstvo da se dana 08.11.2019. godine, u prostorijama Društva, sretne sa novim direktorom Internacionalne škole u Beogradu, gospodinom Andrew Derry i finansijskim direktorom Škole, gospođom Snežanom Hasanović.

Ova kurtoazna posetа je bila prilika za upoznavanje direktora privrednog društva „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodina Krivokapića i novog direktora Internacionalne škole u Beogradu, gospodina Derry.

Istovremeno, tokom susreta, obe strane su prevashodno iskazale zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom Internacionalne škole u Beogradu i ovog Društva koja datira decenijama unazad, a tokom kojih je Škola koristila za svoje potrebe nepokretnosti u državnoj svojini kojima upravlja „Dipos“ d.o.o. Beograd.

Nezaobilazna tema ovog susreta je bila i unapredjenje i proširenje poslovne saradnje.

Sagovornici su sa velikim zadovoljstvom konstatovali, da će obe strane ubuduće raditi na unapredjenju medjusobne, tradicionalno dobre saradnje i nastojati da je učine još boljom, kvalitetnijom i dugoročnijom.

internacionalna skola beograd, dipos beograd, dipos direktor, nekretnine dipos, beograd nekretnine