ВЕСТИ

Интернационална школа у посети ДИПОС-у

08.11.2019.Вести

Директор друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд, господин Дјоко Кривокапић је имао задовољство да се дана 08.11.2019. године, у просторијама Друштва, сретне са новим директором Интернационалне школе у Београду, господином Андреw Деррy и финансијским директором Школе, госпођом Снежаном Хасановић.

Ова куртоазна посета је била прилика за упознавање директора привредног друштва „Дипос“ д.о.о. Београд, господина Кривокапића и новог директора Интернационалне школе у Београду, господина Деррy.

Истовремено, током сусрета, обе стране су превасходно исказале задовољство досадашњом сарадњом Интернационалне школе у Београду и овог Друштва која датира деценијама уназад, а током којих је Школа користила за своје потребе непокретности у државној својини којима управља „Дипос“ д.о.о. Београд.

Незаобилазна тема овог сусрета је била и унапредјење и проширење пословне сарадње.

Саговорници су са великим задовољством констатовали, да ће обе стране убудуће радити на унапредјењу медјусобне, традиционално добре сарадње и настојати да је учине још бољом, квалитетнијом и дугорочнијом.

internacionalna skola beograd, dipos beograd, dipos direktor, nekretnine dipos, beograd nekretnine