ВЕСТИ

Monthly Coffee Morning: Дружење Дипоса и Интернационалног клуба жена

24.03.2023.Вести

Данашњи сусрет представница Дипоса и чланица Интернационалног клуба жена у Београду, које смо имали задовољство да угостимо, била је изванредна прилика да нашим драгим гошћама које долазе из читавог света широм отворимо врата Дипоса и пружимо „дом далеко од дома“, разменимо искуства, идеје и планове.

У циљу неговања сарадње са дипломатском и бизнис заједницом у Србији, у срдачној атмосфери разговарали смо о јединственом портфолију услуга Дипоса, као и разноликим могућностима за реализацију заједничких иницијатива и интензивнију сарадњу у наредном периоду.

“Хвала вам пуно сто сте угостили IWC чланове где су, уз јутарњу кафу, уживале у организованом српском културном програму. Велико нам је задовољство да сарађујемо са Дипосом” – изјавила је Председница Међународног клуба жена у Београду, госпођа Еун Хаи Ким.

Поред чланица Клуба, догађају су присуствовале Ивана Милосављевић, заменик директора, Светлана Грујанић, директор службе за послове закупа, комерцијалне послове и маркетинг и Марија Ивановић, директор службе за опште послове и логистику Дипоса.

Дружење је уприличено у предивном амбијенту ресторана Магелан, а предивној атмосфери допринео је наступ позоришне глумице Милене Васић.