VESTI

Monthly Coffee Morning: Druženje Diposa i Internacionalnog kluba žena

24.03.2023.Vesti

Današnji susret predstavnica Diposa i članica Internacionalnog kluba žena u Beogradu, koje smo imali zadovoljstvo da ugostimo, bila je izvanredna prilika da našim dragim gošćama koje dolaze iz čitavog sveta širom otvorimo vrata Diposa i pružimo „dom daleko od doma“, razmenimo iskustva, ideje i planove.

U cilju negovanja saradnje sa diplomatskom i biznis zajednicom u Srbiji, u srdačnoj atmosferi razgovarali smo o jedinstvenom portfoliju usluga Diposa, kao i raznolikim mogućnostima za realizaciju zajedničkih inicijativa i intenzivniju saradnju u narednom periodu.

“Hvala vam puno sto ste ugostili IWC članove gde su, uz jutarnju kafu, uživale u organizovanom srpskom kulturnom programu. Veliko nam je zadovoljstvo da sarađujemo sa Diposom” – izjavila je Predsednica Međunarodnog kluba žena u Beogradu, gospođa Eun Hai Kim.

Pored članica Kluba, događaju su prisustvovale Ivana Milosavljević, zamenik direktora, Svetlana Grujanić, direktor službe za poslove zakupa, komercijalne poslove i marketing i Marija Ivanović, direktor službe za opšte poslove i logistiku Diposa.

Druženje je upriličeno u predivnom ambijentu restorana Magelan, a predivnoj atmosferi doprineo je nastup pozorišne glumice Milene Vasić.