ВЕСТИ

Њ.Е. Амбасадор и Први секретар Државе Израел у посети ДИПОС-у

24.09.2019.Вести

На иницијативу и позив директора привредног друштва  „Дипос“ д.о.о. Београд, господина Ђока Кривокапића, у просторијама Друштва, одржан је састанак са Њ.Е. Амбасадором и Првим секретаром Државе Израел у Београду, госпођом Алона Фисхер Камм и госпођицом Ноа Левy.

Част и задовољство да угосте уважене госте имали су директор Друштва, г-дин Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић.

Посета уважених гостију је за Друштво од изузетног значаја, обзиром да је овакав сусрет уприличен у Друштву пре више од 10 година.

Имајући у виду да цењена Амбасада користи објекат из фонда Друштва за потребе своје дипломатске мисије у Београду, током срдачних разговора, потврђена је дугогодишња успешна сарадња између Амбасаде Израела и Друштва.

„Дипос“ д.о.о. Београд у току протекле две године је извршио обимне радове на улепшавању и унапређењу објекта који корист Амбасада, поводом чега су уважене гошће исказале велико задовољство.

Током разговора, разматрани су даљи правци сарадње Амбасаде и Друштва, а потом се директор, господин Кривокапић, најљубазније захвалио гошћама на посети Друштву и искористио прилику да им уручи пригодне поклоне. Посета је озваничена фотографијама учесника разговора испред застава Републике Србије и привредног друштва „Дипос“ д.о.о. Београд.

izrael, ambasad izraela u beogradu, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos
izrael, ambasad izraela u beogradu, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos