VESTI

NJ.E. Ambasador i Prvi sekretar Države Izrael u poseti DIPOS-u

24.09.2019.Vesti

Na inicijativu i poziv direktora privrednog društva  „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodina Đoka Krivokapića, u prostorijama Društva, održan je sastanak sa NJ.E. Ambasadorom i Prvim sekretarom Države Izrael u Beogradu, gospođom Alona Fisher Kamm i gospođicom Noa Levy.

Čast i zadovoljstvo da ugoste uvažene goste imali su direktor Društva, g-din Đoko Krivokapić i zamenik direktora, Ivana Milosavljević.

Poseta uvaženih gostiju je za Društvo od izuzetnog značaja, obzirom da je ovakav susret upriličen u Društvu pre više od 10 godina.

Imajući u vidu da cenjena Ambasada koristi objekat iz fonda Društva za potrebe svoje diplomatske misije u Beogradu, tokom srdačnih razgovora, potvrđena je dugogodišnja uspešna saradnja između Ambasade Izraela i Društva.

„Dipos“ d.o.o. Beograd u toku protekle dve godine je izvršio obimne radove na ulepšavanju i unapređenju objekta koji korist Ambasada, povodom čega su uvažene gošće iskazale veliko zadovoljstvo.

Tokom razgovora, razmatrani su dalji pravci saradnje Ambasade i Društva, a potom se direktor, gospodin Krivokapić, najljubaznije zahvalio gošćama na poseti Društvu i iskoristio priliku da im uruči prigodne poklone. Poseta je ozvaničena fotografijama učesnika razgovora ispred zastava Republike Srbije i privrednog društva „Dipos“ d.o.o. Beograd.

izrael, ambasad izraela u beogradu, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos
izrael, ambasad izraela u beogradu, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos