ВЕСТИ

Нова погодност за ДИПОС закупце: Поштини пакетомати у Дипломатским колонијама на Дедињу и Бановом брду

25.06.2024.Вести

Остваривши пословну сарадњу Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о Београд и ЈП Пошта Србије су постављањем пакетомата ЈП Пошта Србије корисницима непокретности у Дипломатским колонијама на Дедињу и Бановом брду, омогућили препознатљиву новину и додатну погодност – савремено и практично решење за брзу, лаку и паметну 24/7 испоруку пошиљака.

Успостављање пословне сарадње са ЈП Поште Србије симболизује ДИПОС-ову преданост континуираном унапређењу услуга које пружа, усклађивању са савременим потребама својих закупаца и настојању да њихов живот и рад у непокретностима које користе учинити пријатнијим, конфорнијим и удобнијим.

Постављање Поштиних пакетомата у Дипломатској колонији на Дедињу и Бановом брду корисницима наших непокретности доноси бројне погодности у односу на традиционалан начин испоруке пошиљака.

Како Поштин пакетомат нуди низ функционалности које олакшавају процес преузимања пошиљака, укључујући доступност 24/7, преусмерење пошиљке путем Вибер или СМС поруке и могућност избора начина преузимања, уверени смо да ће наша заједничка активност на постављању пакетомата ЈП Пошта Србије унапредити квалитет услуга које пружамо нашим корисницима и изградити њихово додатно поверење.

Све информације о услузи, начину коришћења и локацијама пакетомата, доступне су на сајту Поште Србије на линку пакетомат.поста.рс.