VESTI

Olimpijski komitet Srbije DIPOS-u uručio plakete zahvalnosti

26.09.2019.Vesti

U sedištu Olimpijskog komiteta Srbije, danas su uručene plakete zahvalnosti direktoru Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodinu Đoku Krivokapiću, direktoru Službe za tehničke poslove Društva, Mihajlu Rakiću i Šefu odseka za projektovanje i nadzor u Službi za tehničke poslove, Jovanu Roganoviću.

Povod za uručenje svečanih plaketa je zahvalnost Olimpijskog komiteta Srbije privrednom društvu „Dipos“ d.o.o. Beograd na izuzetnoj pomoći i saradnji na obnovi i rekonstrukciji objekta Olimpijskog komiteta Srbije koji se nalazi u ulici Generala Vasića br. 5 na Dedinju, i koji pripada fondu nepokretnosti kojima upravlja Društvo.

Plakete zahvalnosti uručili su Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, gospodin Božidar Maljković i Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, gospodin Đorđe Višacki. Uručenju plaketa su još prisustvovali član Izvšnog odbora  OKS, gospodin Žarko Zečević i Ambasador, gospodin Ivan Mrkić.

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je tokom proteklog period izvršilo  investicione radove na objektu koji koristi Olimpijski savez Srbije radi poboljšanja izgleda i funkcionalnosti ovog objekta.

Predsednik komiteta, gospodin Maljković se ovom prilikom zahvalio direktoru društva „Dipos“ d.o.o. gospodinu Krivokapiću i izrazio veliko zadovoljstvo izvedenim radovima usled kojih je zgrada Olimpijskog komiteta Srbije u ulici Generala Vasića na Dedinju dobila novi reprezentativan izgled.