VESTI

Poseta Ambasadora Republike Kube

02.04.2019.Vesti

Dana 02.04.2019. godine Društvo za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd je imalo čast da u svojim prostorijama ugosti Nj. E. Ambasadora Republike Kube u Republici Srbiji, gospodina Gustavo TRISTA del TODO.

Uvaženog gosta iz prijateljske Republike Kube, dočekali su direktor društva ”Dipos” d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić i zamenik direktora, Ivana Milosavljević.

Višedecenijska saradnja ambasade Kube u Beogradu i društva „Dipos“ je bila samo jedna od tema između dveju strana. Razgovori su vođeni u smeru obostrane želje da se dosadašnji odnosi i poslovna saradnja u narednom periodu još više unaprede.

Ambasador Republike Kube je izrazio veliko zadovoljstvo uslugama koje Dipos  pruža uvaženoj Ambasadi Kube koja je dugi niz godina korisnik objekta u svojini Republike Srbije, a o kojem se stara društvo „Dipos“ d.o.o. Beograd.

Tokom razgovora bilo je reči o uspostavljanju poslovne saradnje između kubanskog preduzeća „Palko“ koje pruža usluge diplomatsko-konzularnim predstavništvima na Kubi  i Društva za iznajmljivanje nekretina „Dipos“ d.o.o. Beograd.

Direktor društva za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić se ovom prilikom najljubaznije zahvalio Nj.E. Ambasadoru Republike Kube u Beogradu, gospodinu  Gustavo TRISTA del TODO na poseti i ukazanom poverenju, nakon čega su dvojica sagovornika iskoristila priliku da se fotografišu ispred zastava Republike Srbije i privrednog društva „Dipos“ d.o.o. Beograd.

ambasad kube u srbiji, ambasada kube, dipos nekretnine, beograd nekretnine, kuba
ambasad kube u srbiji, ambasada kube, dipos nekretnine, beograd nekretnine, kuba