ВЕСТИ

Посета Амбасадора Републике Кубе

02.04.2019.Вести

Дана 02.04.2019. године Друштво за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд је имало част да у својим просторијама угости Њ. Е. Амбасадора Републике Кубе у Републици Србији, господина Густаво ТРИСТА дел ТОДО.

Уваженог госта из пријатељске Републике Кубе, дочекали су директор друштва ”Дипос” д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић.

Вишедеценијска сарадња амбасаде Кубе у Београду и друштва „Дипос“ је била само једна од тема између двеју страна. Разговори су вођени у смеру обостране жеље да се досадашњи односи и пословна сарадња у наредном периоду још више унапреде.

Амбасадор Републике Кубе је изразио велико задовољство услугама које Дипос  пружа уваженој Амбасади Кубе која је дуги низ година корисник објекта у својини Републике Србије, а о којем се стара друштво „Дипос“ д.о.о. Београд.

Током разговора било је речи о успостављању пословне сарадње између кубанског предузећа „Палко“ које пружа услуге дипломатско-конзуларним представништвима на Куби  и Друштва за изнајмљивање некретина „Дипос“ д.о.о. Београд.

Директор друштва за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић се овом приликом најљубазније захвалио Њ.Е. Амбасадору Републике Кубе у Београду, господину  Густаво ТРИСТА дел ТОДО на посети и указаном поверењу, након чега су двојица саговорника искористила прилику да се фотографишу испред застава Републике Србије и привредног друштва „Дипос“ д.о.о. Београд.

ambasad kube u srbiji, ambasada kube, dipos nekretnine, beograd nekretnine, kuba
ambasad kube u srbiji, ambasada kube, dipos nekretnine, beograd nekretnine, kuba