ВЕСТИ

Посета директора Института Сервантес

30.05.2019.Вести

Дана 30.05.2019. године Друштво за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд су посетили Директор Института Сервантес у Београду господин ЦАМАЦХО ГАРЦÍА, ЕНРИQУЕ као и шеф администрације Института, госпођа ИБÁÑЕЗ АРАНДА, СИЛВИА.

Уважене госте у просторијама Друштва су примили директор Друштва господин Ђоко Кривокапић и Заменик директора Друштва, Ивана Милосављевић.

Гости из Института Сервантес у Београду, чији се мандати у оквиру Института завршавају, су боравили у опроштајној посети Друштву и изразили велику захвалност и изузетно задовољство досадашњом сарадњом са друштвом Дипос, које траје дуги низ година, као  и бригом које је Друштво за изнајмљивање некретнина Дипос д.о.о. Београд реализовало кроз низ успешних пројеката на унапређењу и функционалности зграде коју користи Институт Сервантес у улици Чика Љубина бр.19.

Са закључком да ће се ова успешна сарадња наставити и наредних година, директор друштва Дипос, господин Ђоко Кривокапић и заменик директора друштва Ивана Милосављевић су искористили прилику да се у просторијама Друштва, заједно са гостима из Института Сервантес, фотографишу и захвале на досадашњој успешној сарадњи.

servantes, dipos servantes, institut servantes, dipos nekretnine, nekretnine beograd