VESTI

Poseta direktora Instituta Servantes

30.05.2019.Vesti

Dana 30.05.2019. godine Društvo za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd su posetili Direktor Instituta Servantes u Beogradu gospodin CAMACHO GARCÍA, ENRIQUE kao i šef administracije Instituta, gospođa IBÁÑEZ ARANDA, SILVIA.

Uvažene goste u prostorijama Društva su primili direktor Društva gospodin Đoko Krivokapić i Zamenik direktora Društva, Ivana Milosavljević.

Gosti iz Instituta Servantes u Beogradu, čiji se mandati u okviru Instituta završavaju, su boravili u oproštajnoj poseti Društvu i izrazili veliku zahvalnost i izuzetno zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa društvom Dipos, koje traje dugi niz godina, kao  i brigom koje je Društvo za iznajmljivanje nekretnina Dipos d.o.o. Beograd realizovalo kroz niz uspešnih projekata na unapređenju i funkcionalnosti zgrade koju koristi Institut Servantes u ulici Čika Ljubina br.19.

Sa zaključkom da će se ova uspešna saradnja nastaviti i narednih godina, direktor društva Dipos, gospodin Đoko Krivokapić i zamenik direktora društva Ivana Milosavljević su iskoristili priliku da se u prostorijama Društva, zajedno sa gostima iz Instituta Servantes, fotografišu i zahvale na dosadašnjoj uspešnoj saradnji.

servantes, dipos servantes, institut servantes, dipos nekretnine, nekretnine beograd