VESTI

Poseta Nj. E. Ambasadora Republike Italije i direktora Italijanskog instituta za kulturu

31.05.2019.Vesti

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je imalo čast da u svojim prostorijama, dana 30.05.2019. godine, ugosti Nj. E. Ambasadora Republike Italije u Beogradu, gospodina Carlo LO CASCIO i direktora Italijanskog instituta za kulturu, gospodina Davide SCALMANI.

Uvažene goste, Njegovu Ekselenciju Ambasadora i direktora Italijanskog instituta za kulturu primili su direktor društva „Dipos“, gospodin Đoko Krivokapić i zamenik direktora, Ivana Milosavljević.

Povod ove kurtoazne posete je između ostalog i upoznavanje Nj. E. Ambasadora, gospodina Lo Cascio sa direktorom Društva, gospodinom Krivokapićem, tokom koje je razmatrano i pitanje proširenja i unapređenja saradnje Italijanskog instituta za kulturu čije je sedište u zgradi u ulici Kneza Miloša br. 56 u Beogradu i privrednog društva „Dipos.

Kako je Nj. E. Ambasador Republike Italije u Beogradu po prvi put nakon svog imenovanja posetio ovo Društvo, obe strane su iskoristile priliku da iskažu veliko zadovoljstvo saradnjom izmedju cenjene Ambasade Republike Italije u Beogradu, Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu i ovog Društva.

Direktor Instituta, gospodin Scalmani je dugogodišnju saradnju Instituta i Dipos-a posebno ocenio kao veoma uspešnu i iskoristio je priliku da se na tome zahvali Dipos-u.

Takođe, Nj. E. Ambasador i direktor Instituta su ukazali na važnost i značaj postojanja Instituta za kulturu Republike Italije u Beogradu, a posebno u godini kada se proslavlja 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa izmedju Republike Italije i Republike Srbije.

ambasada italije u srbiji, italija, srbija, ambasador, dipos nekretnine, nekretnine beograd, djoko krivokapic
ambasada italije u srbiji, italija, srbija, ambasador, dipos nekretnine, nekretnine beograd, djoko krivokapic