ВЕСТИ

Посета Њ. Е. Амбасадора Републике Италије и директора Италијанског института за културу

31.05.2019.Вести

Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је имало част да у својим просторијама, дана 30.05.2019. године, угости Њ. Е. Амбасадора Републике Италије у Београду, господина Царло ЛО ЦАСЦИО и директора Италијанског института за културу, господина Давиде СЦАЛМАНИ.

Уважене госте, Његову Екселенцију Амбасадора и директора Италијанског института за културу примили су директор друштва „Дипос“, господин Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић.

Повод ове куртоазне посете је између осталог и упознавање Њ. Е. Амбасадора, господина Ло Цасцио са директором Друштва, господином Кривокапићем, током које је разматрано и питање проширења и унапређења сарадње Италијанског института за културу чије је седиште у згради у улици Кнеза Милоша бр. 56 у Београду и привредног друштва „Дипос.

Како је Њ. Е. Амбасадор Републике Италије у Београду по први пут након свог именовања посетио ово Друштво, обе стране су искористиле прилику да искажу велико задовољство сарадњом измедју цењене Амбасаде Републике Италије у Београду, Италијанског института за културу у Београду и овог Друштва.

Директор Института, господин Сцалмани је дугогодишњу сарадњу Института и Дипос-а посебно оценио као веома успешну и искористио је прилику да се на томе захвали Дипос-у.

Такође, Њ. Е. Амбасадор и директор Института су указали на важност и значај постојања Института за културу Републике Италије у Београду, а посебно у години када се прославља 140 година од успостављања дипломатских односа измедју Републике Италије и Републике Србије.

ambasada italije u srbiji, italija, srbija, ambasador, dipos nekretnine, nekretnine beograd, djoko krivokapic
ambasada italije u srbiji, italija, srbija, ambasador, dipos nekretnine, nekretnine beograd, djoko krivokapic