ВЕСТИ

Посета Њ. Е. Амбасадора Републике Италије и новог директора Италијанског института за културу у Београду

17.09.2019.Вести

Дана 17.09.2019.године Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је имало задовољство да у својим просторијама угости Њ. Е. Амбасадора Републике Италије у Београду, господина Царло ЛО ЦАСЦИО као и новог директора Италијанског института за културу, госпођу Паола ЦОРДОНЕ.

Уважене госте, примили су директор друштва „Дипос“, господин Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић.

Њ.Е. Амбасадор Републике Италије у Београду је током ове посете представио госпођу ЦОРДОНЕ, новог директора Италијанског института за културу у Београду који је дугогодишњи корисник репрезентативног објекта у центру Београда у улици Кнеза Милоша бр. 56, којим Друштво управља.

Овом приликом уважени гости и директор г-дин Кривокапић су током пријатељског и срдачног разговора разматрали и договорили даље правце сарадње између цењене Амбасаде и друштва „Дипос“, која се обострано негује дуги низ година. Истовремено договорено је да Друштво током предстојеће године изведе радове на уређењу објекта у улици Кнеза Милоша бр. 56 у Београду.

Директор друштва за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић се овом приликом најљубазније захвалио Њ.Е. Амбасадору Републике Италије, господину  Царло ЛО ЦАСЦИО и директору Италијанског института за културу у Београду госпођи Паола ЦОРДОНЕ на посети и указаном поверењу, након чега су саговорници искористили прилику да се фотографишу испред застава Републике Србије и привредног друштва „Дипос“ д.о.о. Београд.

ambasada italije u srbiji, italija, srbija, ambasador, dipos nekretnine, nekretnine beograd, djoko krivokapic
ambasada italije u srbiji, italija, srbija, ambasador, dipos nekretnine, nekretnine beograd, djoko krivokapic