VESTI

Poseta NJ. E. Ambasadora Republike Italije i novog direktora Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu

17.09.2019.Vesti

Dana 17.09.2019.godine Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je imalo zadovoljstvo da u svojim prostorijama ugosti NJ. E. Ambasadora Republike Italije u Beogradu, gospodina Carlo LO CASCIO kao i novog direktora Italijanskog instituta za kulturu, gospođu Paola CORDONE.

Uvažene goste, primili su direktor društva „Dipos“, gospodin Đoko Krivokapić i zamenik direktora, Ivana Milosavljević.

NJ.E. Ambasador Republike Italije u Beogradu je tokom ove posete predstavio gospođu CORDONE, novog direktora Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu koji je dugogodišnji korisnik reprezentativnog objekta u centru Beograda u ulici Kneza Miloša br. 56, kojim Društvo upravlja.

Ovom prilikom uvaženi gosti i direktor g-din Krivokapić su tokom prijateljskog i srdačnog razgovora razmatrali i dogovorili dalje pravce saradnje između cenjene Ambasade i društva „Dipos“, koja se obostrano neguje dugi niz godina. Istovremeno dogovoreno je da Društvo tokom predstojeće godine izvede radove na uređenju objekta u ulici Kneza Miloša br. 56 u Beogradu.

Direktor društva za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić se ovom prilikom najljubaznije zahvalio NJ.E. Ambasadoru Republike Italije, gospodinu  Carlo LO CASCIO i direktoru Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu gospođi Paola CORDONE na poseti i ukazanom poverenju, nakon čega su sagovornici iskoristili priliku da se fotografišu ispred zastava Republike Srbije i privrednog društva „Dipos“ d.o.o. Beograd.

ambasada italije u srbiji, italija, srbija, ambasador, dipos nekretnine, nekretnine beograd, djoko krivokapic
ambasada italije u srbiji, italija, srbija, ambasador, dipos nekretnine, nekretnine beograd, djoko krivokapic