ВЕСТИ

Све снажније традиционално пријатељство Дипос-а и Француске школе

04.10.2023.Вести

Дипос и Француска школа у Београду негују вишедеценијску пословну сарадњу. На данашњем састанку, ову угледну франкофону образовно-васпитну институцију представљао је господин Милан Мартиновић, кога су у нашим просторијама срдачно примили директорка Дипос-а, госпођа Бојана Мартиновић, заменица директорке, госпођа Ивана Милосављевић и директор службе за техничке послове, господин Јован Рогановић.

Током сусрета обе стране су истакле задовољство изванредном пословном сарадњом Дипос-а и Француске школе у Београду, као важним сегментом традиционално добрих и пријатељских односа Србије и Француске.

Вишедеценијска пословна сарадња и реализација заједничких активности на њеном унапређењу су одувек представљале императив како за Дипос, тако и за Француску школу у Београду.

Фокус састанка био је на додатном унапређењу ове сарадње како би се подржао рад Француске школе у Београду, којом приликом би сви полазници ове институције, али и запослени, имали још боље услове за боравак и рад.

Ова посета представља још један корак ка јачању веза између наших и доприноси билатералним и међународним односима између Француске и Србије.