VESTI

Uručena zahvalnica Ambasadoru Crne Gore u Beogradu

02.07.2019.Vesti

Društvo za iznajmljivanje nekretnina Dipos d.o.o. Beograd, imalo je čast da u svojim prostorijama dana 02.07.2019. godine ugosti odlazećeg ambasadora Republike Crne Gore u Republici Srbiji, Nj. E. gospodina, Branislava Mićunovića. Njegovu Ekselenciju, gospodina Mićunovića u prostorijama Društva je dočekao direktor, gospodin Đoko Krivokapić i ovom prilikom mu uručio zahvalnicu za ukazano poverenje, pruženu podršku i uložen napor radi unapređenja saradnje Društva za iznajmljivanje nekretnina Dipos d.o.o. Beograd i Ambasade Crne Gore u Republici Srbiji. Bogatu personalnu i profesionalnu biografiju gospodina Mićunovića krase i mnoge odgovorne i zahtevne pozicije na kojima je radio.

U tri mandata je bio ministar kulture Republike Crne Gore, dugogodišnji je profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i na Cetinju, pozorišni je reditelj, obavljao je funkciju predsednika Nacionalne komisije za Unesko i predsednika Nacionalnog saveta za kulturu. Njegova Ekselencija, gospodin Mićunović, je svojim konstantnim profesionalnim zalaganjem dao značajan doprinos na podsticanju i unapređenju kulturnog i umetničkog stvaralaštva u Republici Srbiji.

Nakon dugogodišnje uspešne saradnje, gospodin Branislav Mićunović će Društvu ostati u sećanju kao vrstan diplomata, izvanredan kulturni stvaralac i iskren i odan prijatelj.

crna gora, ambasada, srbija, ambasador crne gore, dipos, nekretnine beograd
crna gora, ambasada, srbija, ambasador crne gore, dipos, nekretnine beograd