ВЕСТИ

Уручена захвалница Амбасадору Црне Горе у Београду

02.07.2019.Вести

Друштво за изнајмљивање некретнина Дипос д.о.о. Београд, имало је част да у својим просторијама дана 02.07.2019. године угости одлазећег амбасадора Републике Црне Горе у Републици Србији, Њ. Е. господина, Бранислава Мићуновића. Његову Екселенцију, господина Мићуновића у просторијама Друштва је дочекао директор, господин Ђоко Кривокапић и овом приликом му уручио захвалницу за указано поверење, пружену подршку и уложен напор ради унапређења сарадње Друштва за изнајмљивање некретнина Дипос д.о.о. Београд и Амбасаде Црне Горе у Републици Србији. Богату персоналну и професионалну биографију господина Мићуновића красе и многе одговорне и захтевне позиције на којима је радио.

У три мандата је био министар културе Републике Црне Горе, дугогодишњи је професор глуме на Факултету драмских уметности у Београду и на Цетињу, позоришни је редитељ, обављао је функцију председника Националне комисије за Унеско и председника Националног савета за културу. Његова Екселенција, господин Мићуновић, је својим константним професионалним залагањем дао значајан допринос на подстицању и унапређењу културног и уметничког стваралаштва у Републици Србији.

Након дугогодишње успешне сарадње, господин Бранислав Мићуновић ће Друштву остати у сећању као врстан дипломата, изванредан културни стваралац и искрен и одан пријатељ.

crna gora, ambasada, srbija, ambasador crne gore, dipos, nekretnine beograd
crna gora, ambasada, srbija, ambasador crne gore, dipos, nekretnine beograd