VESTI

Uspostavljanje poslovne saradnje Ambasade Republike Slovenije i Dipos-a

11.07.2019.Vesti

Dana 11.07.2019. godine Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd imalo je čast da u svojim prostorijama ugosti Nj. E. Ambasadora, gospodina Jarc Iztoka.

Na veliko zadovoljstvo Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, kvalitet poslovanja Društva je prepoznat od strane Ambasade Republike Slovenije u Republici Srbiji, koja je izrazila želju za uspostavljanjem poslovne saradnje.

Uvaženog gosta, Njegovu Ekselenciju, dočekao je direktor Društva, gospodin Đoko Krivokapić.

Bogatu karijeru Nj. E. gospodina, Jarc Iztoka čine mnogobrojne zahtevne funkcije koje je obavljao: funkcija savetnika Generalne direkcije Evropske komisije za mala i srednja preduzeća, ministra poljoprivrede Republike Slovenije, šefa misije Republike Slovenije pri Evropskoj Uniji, Ambasadora Republike Slovenije u Državi Izrael i Ujedinjenom Kraljevstvu, dok danas obavlja funkciju Ambasadora u Republici Srbiji.

Tokom razgovora koji je vođen na temu uspostavljanja poslovne saradnje između Ambasade Republike Slovenije u Republici Srbiji i privrednog društva „Dipos“, obe strane su izrazile nedvosmislenu želju za unapređenjem međusobnih odnosa i dogovorile niz aktivnosti na proširenju i unapređenju saradnje.

ambasada slovenije u srbiji, slovenija, dipos, beograd, srbija, nekretnine beograd, dipos nekretnine
ambasada slovenije u srbiji, slovenija, dipos, beograd, srbija, nekretnine beograd, dipos nekretnine