ВЕСТИ

Успостављање пословне сарадње са амбасадом Сирије

09.12.2022.Вести

Дана 09.12.2022. године Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је имало част да у својим просторијама угости новоименованог амбасадора Сиријске Арапске Републике, Њ.Е. господина Басем Јуман Ага.

Уваженог госта, Њ.Е. господина Јуман Ага дочекао је директор Друштва, господин Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић који су имали задовољство да током радног састанка госта детаљно упознају са начином рада и пословања, као и са услугама које Друштво пружа својим корисницима.

Њ.Е. амбасадор Сиријске Арапске Републике, господин Јуман Ага се захвалио директору на гостопримству и детаљним информацијама о раду Дипос-а и истакао да је квалитету услуга које пружа препознат у целој дипломатској заједници у Београду. Препоруке колега из дипломатског кора за сарадњу са Дипос-ом и потребе Амбасаде за његовим услугама су, поред куртоазног упознавања, најважнији разлози данашње посете Амбасадора Јуман Дипос-у.

Током разговора обе стране су изразиле недвосмислену жељу за успостављањем пословне сарадње и договориле низ активности како би се и успоставила сарадња.