VESTI

Uspostavljanje poslovne saradnje sa ambasadom Sirije

09.12.2022.Vesti

Dana 09.12.2022. godine Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je imalo čast da u svojim prostorijama ugosti novoimenovanog ambasadora Sirijske Arapske Republike, NJ.E. gospodina Basem Juman Aga.

Uvaženog gosta, NJ.E. gospodina Juman Aga dočekao je direktor Društva, gospodin Đoko Krivokapić i zamenik direktora, Ivana Milosavljević koji su imali zadovoljstvo da tokom radnog sastanka gosta detaljno upoznaju sa načinom rada i poslovanja, kao i sa uslugama koje Društvo pruža svojim korisnicima.

NJ.E. ambasador Sirijske Arapske Republike, gospodin Juman Aga se zahvalio direktoru na gostoprimstvu i detaljnim informacijama o radu Dipos-a i istakao da je kvalitetu usluga koje pruža prepoznat u celoj diplomatskoj zajednici u Beogradu. Preporuke kolega iz diplomatskog kora za saradnju sa Dipos-om i potrebe Ambasade za njegovim uslugama su, pored kurtoaznog upoznavanja, najvažniji razlozi današnje posete Ambasadora Juman Dipos-u.

Tokom razgovora obe strane su izrazile nedvosmislenu želju za uspostavljanjem poslovne saradnje i dogovorile niz aktivnosti kako bi se i uspostavila saradnja.