ВЕСТИ

Електронски билтен – ЈУН 2023. године

Newsletter 06/23

Преузмите

25.06.2023.Електронски билтен

У протеклом месецу je на место директора нашег Друштва именована госпођа Бојана Мартиновић. Под руководством госпође Мартиновић, наше Друштво ће и у будућем периоду наставити да унапређује како квалитет услуга које пружа, тако и своје пословање.

Имали смо посебну част да у нашим пословним просторијама недавно угостимо амбасадоре Арапске Републике Египат, Републике Аргентине и Федеративне Републике Бразил.

У циљу унапређења пословне сарадње, квалитета живота и рада у непокретностима којима управљамо, као и неговања традиционално добрих односа са дипломатско конзуларним представништвима који их користе, директорка Друштва, Бојана Мартиновић са својим сарадницима, посетила је амбијенталну целину – Дипломатску колонију на Кошутњаку.

Неке од наших сарадњи трају дуже од пола века. Једна од њих је и сарадња са амбасадом Краљевине Данске коју вам овом приликом са поносом представљамо.

У овом издању упознаћемо вас и са кнегињом Милицом, владарком Србије, супругом српског кнеза Лазара и првом женом у српској дипломатији.