ВЕСТИ

Електронски билтен – ДЕЦЕМБАР 2020. године

Електронски билтен 12/20

Комплетан документ можете преузети у ПДФ формату.

Преузмите

31.12.2020.Електронски билтен

Последњи месец 2020. године, која је свет изместила у димензију коју смо сви препознали као нову реалност, настојали смо да искористимо да у измењеним околностима завршимо све планиране активности и унапредимо сарадњу са нашим клијентима.

Посебно се захваљујемо Њ.Е. Вута Тан, амбасадору Краљевине Камбоџе у Републици Србији, који је у интервјуу за наше публикације изнео ставове ове државе у вези са перспективама сарадње са нашом земљом. Олимпијске игре у Јапану, које ће се одржати следеће године, биле су повод за посету Олимпијском комитету Србије, који је наш закупац већ дуги низ година. Уз осврт на најзначајније моменте у својој каријери, председник ове организације, велика кошаркашка легенда Божидар Божа Маљковић, упознао нас је са радом националног ОК у међународним оквирима и припремама за предстојеће спортске догађаје. Уједињени Арапски Емирати су свој дан обележили 2. децембра. Представљамо вам ову земљу и њене најзначајније инвестиције који ће допринети развоју Србије. УНИЦЕФ је свој 74. рођендан прославио 11. децембра. Имајући у виду стратешки значај деловања ове организације усмерен ка добробити деце на глобалном нивоу, осврнули смо се и на неке од скорашњих пројеката у Србији.

Са великим оптимизмом да ће се позитивни трендови међународне спољнополитичке и пословне сарадње убрзано наставити у наредном периоду, желимо вам успешну 2021. годину!