VESTI

Elektronski bilten – DECEMBAR 2020. godine

Elektronski bilten 12/20

Kompletan dokument možete preuzeti u PDF formatu.

Preuzmite

31.12.2020.Elektronski bilten

Poslednji mesec 2020. godine, koja je svet izmestila u dimenziju koju smo svi prepoznali kao novu realnost, nastojali smo da iskoristimo da u izmenjenim okolnostima završimo sve planirane aktivnosti i unapredimo saradnju sa našim klijentima.

Posebno se zahvaljujemo NJ.E. Vuta Tan, ambasadoru Kraljevine Kambodže u Republici Srbiji, koji je u intervjuu za naše publikacije izneo stavove ove države u vezi sa perspektivama saradnje sa našom zemljom. Olimpijske igre u Japanu, koje će se održati sledeće godine, bile su povod za posetu Olimpijskom komitetu Srbije, koji je naš zakupac već dugi niz godina. Uz osvrt na najznačajnije momente u svojoj karijeri, predsednik ove organizacije, velika košarkaška legenda Božidar Boža Maljković, upoznao nas je sa radom nacionalnog OK u međunarodnim okvirima i pripremama za predstojeće sportske događaje. Ujedinjeni Arapski Emirati su svoj dan obeležili 2. decembra. Predstavljamo vam ovu zemlju i njene najznačajnije investicije koji će doprineti razvoju Srbije. UNICEF je svoj 74. rođendan proslavio 11. decembra. Imajući u vidu strateški značaj delovanja ove organizacije usmeren ka dobrobiti dece na globalnom nivou, osvrnuli smo se i na neke od skorašnjih projekata u Srbiji.

Sa velikim optimizmom da će se pozitivni trendovi međunarodne spoljnopolitičke i poslovne saradnje ubrzano nastaviti u narednom periodu, želimo vam uspešnu 2021. godinu!