ВЕСТИ

Амбасадор Венецуеле по први пут у посети Дипос-у

26.09.2022.Вести

На позив директора Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд, господина Ђока Кривокапића, Њ.Е. амбасадор Боливарске Републике Венецуеле, господин Димас Хесус Алваренга Гера је по први пут посетио Дипос.

Директор Дипос-а, господин Кривокапић је искористио прилику да Њ. Е. амбасадора Венецуеле, господина Алваренга Геру детаљно упозна са радом и пословањем Дипос-а, услугама које пружа својим корисницима и константном тежњом да представницима дипломатског кора у Републици Србији пружи услуге високог квалитета и уједно допринесе унапређењу њихових услова за живот и рад у Београду.

Њ.Е. амбасадор Венецуеле, господин Алваренга Гера се захвалио директору, господину Кривокапићу на детаљним информацијама везано за рад и пословање Дипос-а и истакао да је квалитет његовог рада препознат у дипломатској заједници. Истовремено, Њ.Е. амбасадор Венецуеле је истакао и да је имао задовољство да, дружећи се са дипломатско-конзуларним представницима, борави у непокретностима из портфолија којим Дипос управља и да су утисци о квалитету услуга недвосмислено позитивни.

Током срдачног разговора, господин Кривокапић је истакао спремност да пружи помоћ када су у питању додатне услуге које Дипос у оквиру свог портфолија услуга пружа дипломатским и међународним мисијама у Републици Србији.